Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

OŠ Ludina

VIJESTI

Učenici Osnovne škola Ludina na nagradnom izletu

U utorak, 18. lipnja učenici koji su svojim trudom i radom tijekom godine pridonijeli postizanju misije i vizije Osnovne škole Ludina, te među svojim vršnjacima postigli najbolje uspjehe tijekom nastavne godine sudjelovali su na nagradnom izletu.

“Ukupno je sudjelovalo 43 učenika i 8 učitelja, a izlet za nagrađene učenike bio je besplatan. U 7 ujutro smo ispred škole autobusom polako krenuli prema Smiljanu, rodnom mjestu našeg velikog izumitelja Nikole Tesle. Memorijalni centar Nikola Tesla je oduševio učenike, te su cijeli dan pričali o životu i nekim posebnostima Nikole Tesle.

Nakon malo učenja uslijedio je put prema Crikvenici gdje nas je čekao ručak i popodnevno kupanje. Svi su uživali u našem toplom Jadranu. Bilo je toliko lijepo i opuštajuće da se nije niti pomišljalo na povratak. Kao što svemu lijepom dođe kraj tako je i našem vremenu na plaži, pa smo lagano krenuli prema našoj školi gdje su već polako nestrpljivo roditelji čekali svoju djecu.

Učenici su bili sretni i shvatili da se isplati učiti tijekom godine i biti uzornog ponašanja jer ipak to netko vidi i nagradi. I za kraj jedna Teslina misao neka nas prati kroz naredne godine: Čvrsto vjerujem u pravilo kompenzacije. Istinite nagrade su uvijek u razmjeru s radom i žrtvama“ – izvijestili su na internetskim stranicama škole.

 

 

Popularno

Više iz: VIJESTI

Na vrh