Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

PU SM / Autoklub Sisak

VIJESTI

U Sisku održano županijsko natjecanje učenika „Sigurno u prometu 2018“

Jučer je u Autoklubu Sisak i u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivana Kukuljevića u Sisku, u organizaciji Autokluba Sisak i suorganizatora ZTK Sisačko-moslavačke županije, Udruge pedagoga tehničke kulture Sisak i Policijske uprave sisačko-moslavačke, Postaje prometne policije Sisak, održano natjecanje učenika „Sigurno u prometu 2018“ za Sisačko-moslavačku županiju.

Iz 11 osnovnih škola naše županije, 44 učenice i učenika u dobi od 10 do 12 godina, natjecalo se u poznavanju prometnih propisa i sigurnosnih pravila (teoretski dio) te upravljanju biciklom na vježbalištu s točno utvrđenim sadržajem (praktični dio).

Prvo mjesto u kategoriji djevojčica osvojila je Mihaela Relković iz OŠ Gvozd, dok je drugo mjesto osvojila Marinela Kmetović iz OŠ Sela. U kategoriji dječaka najbolji je bio Marko Tomić iz OŠ Gvozd, a drugoplasirani je Mislav Plesivčak iz OŠ Sela (učenici na naslovnoj fotografiji).

Ovih četvero učenika predstavljati će Sisačko-moslavačku županiju na državnom natjecanju koje će se od 22. do 25. svibnja održati u Rovinju.

Ekipno najbolja je bila OŠ Gvozd, zatim OŠ Sela, dok je treće mjesto osvojila škola domaćin OŠ Ivana Kukuljevića iz Siska.

 

 

Popularno

Više iz: VIJESTI

Na vrh