Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

Petrinja.hr

VIJESTI

U Petrinji održan sastanak partnerstva u sklopu projekta „Unaprjeđenje infrastrukture za predškolski i školski uzrast djece“

U ponedjeljak, 2. rujna u prostoru Male vijećnice Gradske uprave Petrinja održan je sastanak Partnerstva u sklopu projekta „Unaprjeđenje infrastrukture za predškolski i školski uzrast djece“ na kojem je bilo organizirano 5 radionica vezanih za aktivnosti provedbe navedenog projekta.

Partnerstvo predstavlja savjetodavnu i informativnu podršku projektnom timu tijekom provedbe projekta, a čine ga prvenstveno predstavnici nadležnih Upravnih odjela za društvene djelatnosti, predstavnici OŠ Mate Lovraka sa područnim školama i dječjeg vrtića Petrinjčica, predstavnici sportsko-rekreacijskih udruga i saveza u Petrinji te svi ostali zainteresirani građani Petrinje.

Na radionicama su voditeljica projekta Vlasta Vuglec i projektni koordinator Dino Žilić prezentirali trenutno stanje izvođenja radova i ostalih projektnih aktivnosti.

Prva radionica je obuhvaćala općenito o samom projektu, provedbu javne nabave i informacije o dosadašnjim zahtjevima za nadoknadom sredstava. Druga radionica se odnosila na Rekonstrukciju OŠ Mate Lovraka – dogradnja školske sportske dvorane i trenutnom stanju gradilišta, a treća radionica na građenje dječjeg vrtića.

Četvrta radionica je prezentirala situaciju gradilišta buduće svlačionice s pratećim sadržajima, pomoćnog nogometnog igrališta i dječjeg igrališta Češko selo u Petrinji. Posljednja, peta radionica je informirala članove Partnerstva o gradilištu budućeg dječjeg igrališta Slatina i završetku izvođenja radova istog.

Tijekom održavanja radionica unutar projektne aktivnosti usluge informatičko – tehničke pomoći pri organizaciji radionica za potrebe izvještavanja o provedbi projekta i napretku projektnih aktivnosti tvrtka Novi zvuk d.o.o. popratila je radionice izradom audio snimke i fotografiranjem.

NAZIV PROJEKTA: UNAPRJEĐENJE INFRASTRUKTURE ZA PREDŠKOLSKI I ŠKOLSKI UZRAST DJECE (3RP2) KK.08.2.1.06.0005
KORISNIK: GRAD PETRINJA
UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 40.548.110,38 HRK
IZNOS EU POTPORE: 34.297.700,07 HRK

 

 

Popularno

Više iz: VIJESTI

Na vrh