Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

ZNANJE JE MOĆ

Pogledajte prvi video klip novog projekta Udruge Novi Svijet “Srećko Peh – mala filozofija života”

Upravo je započeo najnoviji projekt prevencije ovisnosti Udruge za djecu i mlade Novi svijet pod nazivom Srećko Peh – mala filozofija života. Radi se o seriji od četiri video klipa čije je objavljivanje upravo započelo na društvenim mrežama Udruge.

Cilj projekta je otvoreno progovoriti o ovisnostima koje se susreću među mladima i približiti se toj generaciji na način komunikacije o problematici ovisnosti na njima uobičajeni način, putem društvenih mreža, kroz video sadržaj koji je edukativan, a ujedno i zabavan.

 

 

Tim koji je zaslužan za produkciju video klipova čine: Marko Hergešić, Silvije Vadla, Domagoj Kovačić, Goran Duplančić, Zvonimir Mikšić i Lidija Tomljenović Kovačić.

Ukoliko i vi želite podijeliti s nekim Srećkovu filozofiju života i možda ga potaknuti na život bez ovisnosti, slobodno se pridružite Udruzi Novi svijet. Dijelite video klipove, prvi u nizu je na temu ovisnosti od alkohola.

 

 

Više o projektu Srećko Peh – mala filozofija života, koji je omogućila podrška Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i branitelje Sisačko-moslavačke županije, možete pronaći na poveznici.

 

 

Popularno

Više iz: ZNANJE JE MOĆ

Na vrh