Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

volimosmz.hr

FOTKA TJEDNA

Deveta pobjednička fotka dolazi iz OŠ Stjepana Kefelje Kutina!

Odabrali smo posljednju ovogodišnju pobjedničku fotografiju nagradnog natječaja “Fotka tjedna”

Prošlog četvrtka, 13. prosinca odabrali smo osmu od ukupno devet pobjedničkih fotografija nagradnog natječaja “Fotka tjedna” koji je bio otvoren do 20. prosinca 2018. godine.

Fotografiju pod nazivom “Cvijet u magli” zabilježila je Amelie Mia Milović, učenica OŠ Jasenovac.

Danas smo odabrali devetu pobjedničku fotografiju, a autorica posljednje ovogodišnje “Fotke tjedna”, dobitnica priznanja i prigodne nagrade je…

 

AUTORICA: Lucija Vidović

NAZIV FOTOGRAFIJE: Bista brata Ivana Bonifacija Pavletića

OSNOVNA ŠKOLA: OŠ Stjepana Kefelje, Kutina

RAZRED: 4. a

MENTORICA: Ljiljana Košak

O FOTOGRAFIJI: Fotografija prikazuje bistu brata Ivana Bonifacija Pavletića koja je zabilježena na Dan kravate, pa je i bisti postavljena kravata. U kutinskoj Crkvenoj ulici u blizini crkve i Družbe sinova Bezgrješne postavljena je bista brata Ivana Bonifacija Pavletića 2012. godine.

Mladi postolar Ivan Pavletić iz Zbjegovače 8. prosinca prije 131 godinu ušao je u Družbu sinova bezgrješnog začeća i dobio redovničko ime Bonifacije. Na tragu svetosti umro je u 33. godini života. U tijeku je postupak proglašenja brata Bonifacija blaženim.

Poprsje brata Bonifacija rad je akademskog kipara Ivana Durakovića, a rodnoj Kutini i Družbi darovao ga je zaslužni Kutinčan, mons. Vladimir Stanković, prvi voditelj kauze za proglašenje blaženim brata Bonifacija.

 

 

– Čestitamo Luciji i njezinoj mentorici Ljiljani Košak!

Zahvaljujemo svim osnovnoškolcima, nastavnicima i roditeljima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju “Fotka tjedna”, te još jednom čestitamo svim pobjednicima!

 

Popularno

Više iz: FOTKA TJEDNA

Na vrh