Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

novska.hr

VIJESTI

Završna svečanost učenika osmih razreda Osnovne škole Novska

Svečana dodjela svjedodžbi i oproštaj učenika osmih razreda od učitelja, nastavnika i škole

Izvor: Grad Novska | novska.hr

U jednom trenutku imam male klince pred sobom koji se boje hodati hodnicima naše škole. Već u sljedećem trenutku, mladi ljudi sjede u klupama ispred mene dok ja pišem riječi rastanka. Sve što je lijepo kratko traje. Tako i ove naše četiri zajedničke godine.

Prošle su prebrzo, a ja sad stojim i gledam za vama dok koračate u svoju budućnost. Želim vam svu sreću na vašem putu” – riječi su Vanese Berić Ficko, razrednice 8. a razreda Osnovne škole Novska, na svečanoj dodjeli svjedodžbi i oproštaja učenika osmih razreda od učitelja, nastavnika i škole.

Završnom svečanosti učenice i učenici Osnovne škole Novska oprostili su se od učenja, školskih obveza, od svojih učitelja i nastavnika s kojima su proveli jedan dio školskih dana, od razrednika: Vanese Berić Ficko, Ivice Lalića, Ivane Ećimović, Ivane Begić Mesić, Kristine Virovac Đurić i Irene Vuković.

U ime svih osmaša od svojih učitelja oprostili su se Maja Svjatko, Ema Vukašinović, Milan Vidaković, Lucija Kačavenda i Lara Šimičić.

Svim učenicima uručene su svjedodže, a oni koji su se posebno istaknuli tijekom osmogodišnjeg školovanja odličnim uspjehom, uzornim vladanjem i sudjelovanjem na različitim natjecanjima primili su i posebne nagrade.

Učenici koji su ocijenjeni ocjenom odličan iz svih predmeta svake godine, posebno su istaknuti: Matija Potočki, Filip Šiško, Maja Svjantko, Milan Vidaković, Lora Čavlović, Kristina Čevizović, Lucija Kačavenda, Ema Komljenović i Bruno Brtan.

– Gradonačelnik Piletić: “Vaši snovi – vaši su ciljevi, a granica samo nebo…”

Svim osmašima na uspješnom završetku Osnovne škole Novska čestitala je ravnateljica Antonija Mirosavljević i novljanski gradonačelnik Marin Piletić.

A u nebo je poletjelo stotinu balona svakog učenika s njegovom željom za daljnji životni put.

 

 

Više iz: VIJESTI

Na vrh