Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

novska.hr

VIJESTI

Završeni radovi na energetskoj obnovi OŠ Novska

Sve je spremno za povratak učenika Osnovne škole Novska u školske klupe. Nakon zimske stanke i završetkom energetske obnove i unutarnjih radova na zgradi škole i sportskoj dvorani učenici od prvog do osmog razreda ponovno će biti zajedno u školi.

Radi izvođenja građevinskih radova, od početka školske godine nastavu u školi pohađali su samo učenici razredne nastave od 1. do 4. razreda, dok se nastava za učenike 5. do 8 razreda Osnovne škole Novska odvijala u Srednjoj školi Novska.

 

 

Radove na energetskoj obnovi škole, ugradnji nove stolarije, nove rasvjete, kotlovnice, solarne elektrane te poslove na sportskoj dvorani izvodila je građevinska tvrtka „Venka gradnja“ iz Novske, a poslovi su obavljeni i prije najavljenog roka, do kraja ožujka 2019. godine.

– Projekt energetske obnove Osnovne škole u Novskoj, vrijedan nešto više od 7 milijuna kuna, sufinanciran je sredstvima Sisačko-moslavačke županije čime je u potpunosti završena obnova i privedena svrsi  jedne od najvećih osnovnih škola – izjavio je Marin Piletić, gradonačelnik Novske.

 

 

Više iz: VIJESTI

Na vrh