Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

OŠ Vladimira Vidrića Kutina

ZNANJE JE MOĆ

Učenici OŠ Vladimira Vidrića Kutina posjetili Park znanosti

Učenici šestih i osmih razreda OŠ Vladimira Vidrića Kutina održali su terensku nastavu u Parku znanosti u Oroslavju

Piše: OŠ Vladimira Vidrića Kutina

Učenici šestih i osmih razreda OŠ Vladimira Vidrića Kutina 22. studenog 2018. godine održali su terensku nastavu u Parku znanosti u Oroslavju.

Park znanosti je autorski projekt koji je zamišljen s ciljem da se javne površine oplemene interaktivnim znanstvenim i edukativnim sadržajem namijenjenim svim dobnim skupinama. Sadržaj čine eksponati, od kojih svaki pokazuje i dokazuje zanimljive pojave iz područja fizike, astronomije, geografije i psihologije što je naše učenika oduševilo.

U njemu sve dobne skupine kroz igru, na zabavan način, pronalaze odgovore uz pomoć izvedenih eksponata, koje je potrebno pokretati, svirati, mjeriti, osluškivati. Nakon jednosatne edukacije krenuli smo na ručak u obližnju pizzeriju Oro Goro gdje smo uživali u zagorskoj pizzi, obroku tako omiljenom osnovnoškolcima.

Terensku nastavu smo završili kupanjem u Termama Tuhelj i omiljenom Vodenom planetu koji nudi niz sadržaja čak i u hladnijem periodu kao što je ovo doba godine. U Kutinu smo se vratili puni dojmova s ovoga putovanja.

 

 

Više iz: ZNANJE JE MOĆ

Na vrh