Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

petrinja.hr

VIJESTI

U Petrinji održan prvi sastanak partnerstva u sklopu projekta „Unaprjeđenje infrastrukture za predškolski i školski uzrast djece“

U ponedjeljak, 6. svibnja u petrinjskoj gradskoj upravi održan je prvi sastanak partnerstva u sklopu projekta „Unaprjeđenje infrastrukture za predškolski i školski uzrast djece“.

Na sastanku je voditeljica projekta Vlasta Vuglec prezentirala projektne aktivnosti koje su odrađene i koje se planiraju, a članovi partnerstva imali su priliku bolje se upoznati sa samim projektom, projektnim elementima i njegovim ciljevima.

 

 

Partnerstvo predstavlja savjetodavnu i informativnu podršku projektnom timu tijekom provedbe projekta, a čine ga prvenstveno predstavnici nadležnih Upravnih odjela za društvene djelatnosti, predstavnici OŠ Mate Lovraka sa područnim školama i dječjeg vrtića Petrinjčica, predstavnici sportsko-rekreacijskih udruga i saveza u Petrinji te svi ostali zainteresirani građani Petrinje.

 

 

Osim izvještavanja o napretku radova i projektnim aktivnostima, na sastancima će članovi partnerstva predlagati savjete i biti uključeni na promišljanje o organizaciji prostora nakon njihove izgradnje te planiranje korištenja infrastruktura u operativnoj fazi.

Korisnik projekta je Grad Petrinja, ukupna vrijednost projekta iznosi 40 milijuna kuna, od kojih potpora Europske unije iznosi 34 milijuna kuna.

 

Više iz: VIJESTI

Na vrh