Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

smz.hr

VIJESTI

Tehnički pregled nove škole u Popovači

Ovog tjedna započeo je tehnički pregled Osnovne škole „Zorka Sever“ Popovača u svrhu postupka izdavanja uporabne dozvole.

Tehničkom pregledu uz zamjenika sisačko-moslavačkog župana Romana Rosavca, nazočili su i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport SMŽ Darjan Vlahov, te predsjednik Gradskog vijeća Grada Popovače Ivica Keser.

Tom prigodom zamjenik župana Rosavec istaknuo je kako se radi o danu koji će ući u povijest, jer nakon svih problema koji su bili vezani uz ovu školu, započet je tehnički pregled.

Stručne službe će pregledati sve izvršene radove, a kao i na svakom gradilištu, može se očekivati da će biti sitnih nedostataka koje će trebati popraviti i završiti.

No, to zasigurno neće zaustaviti daljnji tijek radova koji se odnose na njezino osnivanje i stjecanje svih preduvjeta bitnih za početak nastave, odnosno dolazak učenika.

Tehnički pregled obuhvaća pregled tehničkih detalja, a opremanje škole s klupama, pločama i ostalim inventarom slijedi u drugom koraku. Dovoz opreme je u tijeku, a dio se već nalazi na gradilištu.

Raspored je takav kako bismo istovremeno završili opremanje škole i njezino osnivanje” – rekao je zamjenik župana Roman Rosavec.

 

 

Više iz: VIJESTI

Na vrh