Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

smz.hr

VIJESTI

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović uručila nagrade najuspješnijim učenicima

Predsjednica RH u posjetu SOS Dječjem selu Lekenik, Sisku i Hrvatskoj Kostajnici

Župan Ivo Žinić je u utorak, 19. lipnja 2018. godine, zajedno s predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić i zamjenicima župana Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom, pratio program boravka Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović na području Sisačko-moslavačke županije.

Predsjednica je svoj obilazak počela u SOS Dječjem selu Lekenik, gdje je posjetila jednu SOS obitelj i pratila program koji su priredili stanovnici SOS Dječjeg sela Lekenik.

Nakon toga je slijedilo uručivanje nagrada učenicima, sudionicima državnih natjecanja i njihovim mentorima u Državnom Arhivu u Sisku.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović čestitala je učenicima na postignutim rezultatima, zahvalila mentorima i mentoricama, učiteljima i učiteljicama, roditeljima i obitelji.

U svemu što radimo prva briga bi nam trebala biti naši mladi, želim da u ovom modernom svijetu iskoristite sve prilike koje vam se nude, istaknula je Predsjednica.

U Hrvatskoj Kostajnici Predsjednica je odala počast kod spomen obilježja Gordanu Ledereru, a nakon toga je posjetila Dječji vrtić „Krijesnica“ i  proizvodne hale tvrtke Blažević d.o.o. te na kraju obitelj Jakšić, jednu od obitelji čija je kuća uništena u klizištu.

U zgradi Gradske uprave održan je sastanak s gradonačelnikom i njegovim suradnicima, a u ovoj je prigodi Predsjednica upoznala i članstvo Udruge mladih „Invictus“, koja je pomagala stradalnicima za vrijeme poplava.

 

 

Više iz: VIJESTI

Na vrh