Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

volimosmz.hr

RADIJSKA EMISIJA

“Radijske emisije iz novinarskih radionica osnovnih škola u SMŽ”

Natječaj provodi Radio Quirinus u razdoblju od sredine svibnja do kraja studenog 2019. godine u sklopu svog projekta “Volimo SMŽ”

Sredinom mjeseca svibnja otvorene su prijave na nagradni natječaj “Radijske emisije iz novinarskih radionica osnovnih škola u SMŽ” u sklopu projekta “Volimo Sisačko-moslavačku županiju” kojeg provodi Radio Quirinus.

U nagradnom natječaju sudjeluju učenici i njihovi mentori iz svih osnovnih škola s područja Sisačko-moslavačke županije. Svaka škola može prijaviti najviše tri ekipe, a ekipu mogu činiti najviše pet učenika i mentor. Cijeli tekst natječaja preuzmite na ovoj poveznici.

Sve prijavljene emisije koje zadovolje osnovne uvjete natječaja emitirat će se u programu Quirinus radija te biti objavljene na internetskoj stranici projekta – VolimoSMZ.hr

 

 

Proglašenje najboljih emisija po izboru stručnog ocjenjivačkog suda održat će se na prigodnoj svečanosti na koju će bit pozvani svi natjecatelji. Za pobjedničku te drugo i trećeplasiranu ekipu osigurane su bogate nagrade, a sve ostale natjecatelje očekuju prigodni pokloni.

Natječaj se provodi u razdoblju od sredine svibnja do kraja studenog 2019. godine, a sve informacije možete potražiti na internetskoj stranici projekta – VolimoSMZ.hr

Organizator nagradnog natječaja je Radio Quirinus putem svog projekta “Volimo Sisačko-moslavačku županiju”, generalni pokrovitelj je Sisačko – moslavačka županija, pokrovitelji su Grad Petrinja, Općina Velika Ludina i Općina Lekenik, medijski partner Večernji list, a sponzori Mlin i pekare Sisak te Top Terme i Lječilište Topusko.

Proteklih godina titulu najboljih odnijele su emisije OŠ Dvor i OŠ Galdovo Sisak, o čemu možete više pročitati na ovoj poveznici.

 

Više iz: RADIJSKA EMISIJA

Na vrh