Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

HEP

PROMO

HEP darovao deset novih računala osnovnim školama u Novskoj

Hrvatska elektroprivreda je u sklopu akcije „Za naše male genijalce“ darovala deset novih računala osnovnim školama u gradu Novskoj: sedam računala Osnovnoj školi Novska i tri računala Katoličkoj osnovnoj školi.

U ovogodišnjem ciklusu HEP će u sklopu akcije „Za naše male genijalce“ donirati ukupno 100 novih računala za 29 osnovnih škola u Hrvatskoj. Izabrane su škole s najboljim kreativnim uratkom, a da pri tome imaju velik broj učenika po računalu odnosno neadekvatnu i dotrajalu računalnu opremu.

Zajedno s ovogodišnjim ciklusom, HEP je do sada u sklopu akcije „Za naše male genijalce“ osigurao čak 350 računala za učenike u 103 osnovne škole diljem Hrvatske. Ukupna vrijednost donirane informatičke opreme iznosi gotovo 1,25 milijuna kuna.

Hrvatska elektroprivreda je ponosna što ovom, već tradicionalnom akcijom doprinosi hrvatskom obrazovnom sustavu i našim najmlađima, sadašnjim i budućim genijalcima, i na taj način omogućava suvremeniji pristup nastavnim sadržajima.

HEP je ove godine zabilježio iznimno velik odziv škola, učenika i njihovih nastavnika, koji su na kreativan i originalan način snimili video radove, objasnili zašto su im potrebna nova računala te predstavili kvalitete svoje škole i posebnosti kraja iz kojega dolaze.

Sve prijavljene video uratke za šestu rundu akcije „Za naše male genijalce“ možete pogledati na stranicama HEP-a, na ovom linku.

Popularno

Više iz: PROMO

Na vrh