Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

Foto: Jeremy Bishop, Unsplash

VIJESTI

Grad Popovača nastavlja sufinancirati prijevoz, smještaj u učeničkim domovima i školsku prehranu

Grad Popovača i ove školske godine osigurava sufinanciranje troškova smještaja učenika srednjih škola u učeničkim domovima u iznosu od 10 posto, a isto će toliko iznositi i subvencija troškova mjesečne karte za prijevoz autobusom odnosno vlakom od mjesta prebivališta do srednje škole.

Javni prijevoznik će cijenu mjesečne karte umanjiti za 10% učeniku koji mu priloži Potvrdu Grada Popovače i za taj iznos ispostaviti specificirane mjesečne račune Gradu Popovači. Isto tako će uprava učeničkog doma, učeniku koji prilikom upisa u Dom i potpisivanja ugovora o smještaju priloži Potvrdu Grada Popovače o sufinanciranju troškova, izvršiti umanjenje mjesečne cijene doma za 10%.

Za ostvarivanje prava na sufinanciranje prijevoza odnosno učeničkog doma, zahtjev se podnosi Gradu Popovači – UO za proračun i opću upravu na propisanom obrascu (koji se može preuzeti ovdje ili osobno u zgradi gradske uprave), najkasnije do 31. listopada 2017. godine.

Grad Popovača nastavlja osiguravati i financiranje troškova prehrane u školskoj kuhinji za učenike osnovnih škola čiji su roditelji korisnici zajamčene minimalne naknade, odnosno za učenike čiji ukupni prihod zajedničkog kućanstva ne prelazi iznos od 1.000 kuna po članu zajedničkog kućanstva.

 

Više iz: VIJESTI

Na vrh