Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

OŠ Josipa Kozarca Lipovljani

KULTURNI KUTAK

Ema Franić sudjelovala u Školi stvaralaštva „Novigradsko proljeće“

Ema Franić, učenica 8.b razreda OŠ Josipa Kozarca Lipovljani, i ove je godine sudjelovala u Školi stvaralaštva „Novigradsko proljeće“ koja se održavala od 6. do 13. travnja 2019. u Novigradu.

Novigradsko proljeće je škola stvaralaštva darovitih učenika osnovnih i srednjih škola koji se u sklopu izvannastavnih aktivnosti bave stvaralaštvom u jezično-umjetničkom području i učitelja koji su se istakli radom u jezično-umjetničkom području.

Ove godine tema je bila Svjetlo. Učenici, učitelji i njihovi mentori su kroz tjedan dana stvarali na zadanu temu. Ovogodišnja škola stvaralaštva okupila je 320 učenika polaznika te 40 kreativnih učitelja iz cijele Hrvatske. Sudjelovali su u 21 radionici iz područja riječi, zvuka, slike i pokreta. Posebni gosti ove godine bili su učenici i učitelji iz Francuske, iz La Reolea te iz talijanskog Sacilea.

Svoja postignuća učenici, učitelji i njihovi mentori imali su priliku pokazati na završnoj svečanosti koja se održala 12.4.2019. u Osnovnoj školi Rivarella koja je i bila domaćin Novigradskog proljeća.  /  izvor: OŠ Josipa Kozarca Lipovljani

 

 

Više iz: KULTURNI KUTAK

Na vrh