Poveži se s nama

Volimo SMŽ | Nagradni natječaj za osnovnoškolce

smz.hr

VIJESTI

“Bolje čitam, bolje pišem, a još bolje govorim”

Program rane detekcije i prevencije smetnji u govoru, pisanju i čitanju kod djece predškolskog i školskog uzrasta

Župan Ivo Žinić je u utorak, 10. srpnja 2018. godine u nazočnosti zamjenika župana Romana Rosavca u SOS Dječjem selu Lekenik s direktorom SOS Dječjeg sela Lekenik Marijom Čovićem, načelnikom Općine Lekenik Ivicom Perovićem i gradonačelnikom Gline Stjepanom Kostanjevićem svečano potpisao Sporazum o sufinanciranju projekta „Bolje čitam, bolje pišem, a još bolje govorim“ – programa rane detekcije i prevencije smetnji u govoru, pisanju i čitanju kod djece predškolskog i školskog uzrasta za 2018. godinu.

Predmet ovog Sporazuma je zajedničko učešće u financiranju projekta „Bolje čitam, bolje pišem, a još bolje govorim“, a temeljem iskazanih potreba za rad sa djecom osnovnoškolskog i vrtićkog uzrasta. Ukupna vrijednost Sporazuma iznosi 105.000 kuna.

Sporazumne strane suglasne su da će SOS Dječje selo Lekenik osigurati stručni rad logopeda za rad s djecom s područja Općine Lekenik dva puta tjedno i grada Gline dva puta tjedno tijekom 2018. godine.

Općina Lekenik osigurat će sufinanciranje rada logopeda SOS Dječjem selu Lekenik u iznosu od 30.000 kn. Grad Glina se obvezuje osigurati prostor za rad s djecom u sklopu vrtića „Bubamara“ i osigurati sufinanciranje rada logopeda SOS Dječjem selu Lekenik u iznosu od 25.000 kn. Županija će osigurati sufinanciranje rada logopeda SOS Dječjem selu Lekenik u iznosu od 50.000 kn.

 

 

Popularno

Više iz: VIJESTI

Na vrh